top of page

Maak jij je sterk voor Blaoswerk!?

Bijgewerkt op: 22 okt. 2023

Wij zijn Blaoswerk! en vanaf 1 januari 2024 zijn wij op zoek naar een muzikaal leider, bij voorkeur met een opleiding Docent Muziek, die er zin in heeft om samen met ons onvergetelijke en gave optredens neer te zetten!


Over Blaoswerk!

Blaoswerk! is een enthousiaste en ervaren blazersgroep bestaande uit 15 muzikanten die instrumenten bespelen uit de traditionele fanfarebezetting. We zijn een gemêleerd gezelschap met muzikanten tussen de 20 en 65 jaar die al vele jaren samen spelen. Vanaf 2023 zijn we een nieuwe weg ingeslagen. We willen interessante optredens verzorgen die een beleving zijn voor het publiek, maar ook voor onszelf. Hierbij denken we out of the box en gaan we elke uitdaging aan. De muziekstijlen die we spelen zijn erg divers. We spelen datgene wat we leuk vinden. Het is hierdoor ook mogelijk om andere instrumenten in onze groep toe te laten als dit muzikaal wenselijk is. Regelmatig nemen we de tijd om onze visies en meningen te bespreken. Daarbij proberen we de wensen van de groep door te voeren in de muziekkeuze en de opzet van de optredens. Hierdoor kunnen we ook echt doen wat we als groep leuk vinden en bouwen we samen aan onze toekomst!


Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die het als een uitdaging ziet om met ons verder te bouwen aan het vervolg van onze muzikale weg. Iemand die openstaat voor vernieuwing en out of the box kan en wil denken. We zoeken een repetitor die ons helpt met het instuderen van muziekwerken tijdens de wekelijkse repetities die plaatsvinden op vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in gemeenschapshuis D’n Haammaeker te Neer. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er met de muziekcommissie meegedacht wordt bij het uitzoeken van passende muziekstukken. Bij een uitvoering streven we ernaar om in ensemblevorm te musiceren zonder dirigent. Iemand die toetsen of drums speelt is een pré omdat dit ons verdere ondersteuning kan bieden. Daarnaast is ervaring in het werken met kleine groepen en ervaring met arrangeren ook een pré.


Heb je interesse?

Als je interesse hebt om met ons samen te werken, stuur dan uiterlijk 12 november je cv en

motivatiebrief naar blaoswerk@muziekplein.eu. Als deze interesse wederzijds is, word je

uitgenodigd voor een gesprek met een drietal muzikanten en een bestuurslid. De meest

geschikte kandidaten worden daarna uitgenodigd om een proefrepetitie te geven, zodat de

groep uiteindelijk de beslissing kan nemen.Download hier de vacature

Vacature Blaoswerk
.pdf
Download PDF • 953KB


215 weergaven

Comentarios


bottom of page