top of page
Music Home.JPG

Music Home: de muziekclub voor kinderen en jongeren 

Music Home is gericht op kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar. Het is een kweekvijver van muzikaal talent en passie voor muziek. Iedereen mag meedoen! Ongeacht ervaring, instrument of muziekstijl. 

 

Music Home faciliteert muzieklessen, optredens en geeft instrumenten in bruikleen. Op deze manier kunnen kinderen en jongeren de muziekwereld makkelijk ontdekken.  

 

Je vindt Music Home in Gemeenschapshuis D’n Haammaeker in Neer.

Muziekles 

Muziek maken heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Het verbetert de sociale vaardigheden, het bevordert de ontwikkeling van de intelligentie, het verhoogt de schoolprestaties en het vermindert concentratieproblemen. Muziek maakt slim en houdt je brein scherp. 

 

Music Home werkt samen met twee erkende muziekscholen: 

 

Wist je dat de gemeente Leudal muzieklessen subsidieert voor kinderen en jongeren tot 18 jaar, die in de Gemeente Leudal wonen? Dat betekent dat zij voor een groot deel bijdragen aan de kosten voor een muziekopleiding. 

 

Wil je meer weten over muziekles, neem dan contact met ons op. De coördinator van Music Home gaat dan met je in overleg om in kaart te brengen wat precies je wensen zijn. Jullie regelen vervolgens samen de muzieklessen bij een van de erkende muziekscholen. 

De meeste muzieklessen vinden plaats in D’n Haammaeker in Neer.

Music Home is een kweekvijver van
muzikaal talent en passie voor muziek.

L_MusicHome zw.png
Zo werkt het 

Kinderen en jongeren die muziekles hebben via Music Home of spelen in een van de projecten, zoals bijvoorbeeld Bigband Overload zijn clublid. 

 

Clubleden kunnen deelnemen aan activiteiten die Music Home organiseert en hebben gratis toegang tot evenementen van Music Home. Clubleden hebben geen stem in besluiten die door de algemene ledenvergadering worden genomen. 

 

Dit kost het

De jaarlijkse contributie voor clubleden is:

  • Gratis
    Dit tarief geldt voor voor clubleden die muziekles hebben via Music Home.

  • €50,00
    Dit tarief geldt voor clubleden die muziek maken in een van de Music Home muziekgroepen.

 

Optredens 

Binnen Music Home spelen clubleden samen in verschillende muziekgroepen. Momenteel zijn er 2 muziekgroepen actief.

Instrument in bruikleen 

Muziekplein heeft verschillende soorten instrumenten, waarvan leden gebruik kunnen maken. Instrumenten die in bruikleen worden gegeven, blijven eigendom van Muziekplein.  

Muziekplein zorgt voor de verzekering en het onderhoud van deze instrumenten. Uiteraard worden kosten die zijn veroorzaakt door nalatigheid van leden in rekening gebracht van de gebruiker. 

Indien Muziekplein het gekozen instrument niet ter beschikking heeft, zorgt het lid zelf voor een instrument. 

 

De kosten voor een instrument in bruikleen zijn € 25,00 per jaar. 

 

Meer weten? Neem dan contact op met het secretariaat via het e-mailadres: secretariaat@muziekplein.eu

bottom of page